This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Running MegaMek from Eclipse
#1
Photo 
I'm having trouble running MegaMek from Eclipse. When I launch it via Run or Debug, I can get the main menu, but no graphics. "Start a New Game" results in a Java IO exception after I set up the username and password.

The exception message is:
Could not initialise:
java.io.FileNotFoundException: data\images\units\mechset.txt (The system cannot find the path specified)

megameklog.txt is full of similar messages.

I'm new to Java, Git, and Eclipse so advice would be appreciated.
Reply
#2
You need to adjust the run configuration in Eclipse and make sure that MM is running from the right directory (it needs to start from the in the <repo>/megamek directory, where the data directory is). I think the option is on the second tab editing the run configuration, towards the bottom. You may also need to add the i18n directory to the classpath.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)