Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to load campaign with v0.1.10
#1
I was unable to load my v0.1.09 campaign xml file with the new version (v0.1.10).

It says the load completed, but then the screen disappears and nothing happens.  I can see that the process is still running in task manager, but there's no UI.

Unfortunately my campaign file is too large to upload here (even zipped) but I've included the mekhqlog file for reference.  I tried to submit a bug on source forge, but when I hit submit it took a long time to return and my bug did not appear in the list of issues.

Any ideas?

Thanks,
Colby


Attached Files
.txt   mekhqlog.txt (Size: 73.6 KB / Downloads: 2)
Reply


Messages In This Thread
Unable to load campaign with v0.1.10 - by DaddyHolby - 12-06-2011, 12:15 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Can't load/save your campaign? Taharqa 159 38,437 06-03-2019, 09:12 AM
Last Post: SilverSword
  campaign won't load after deleting a vehicle (GM mode) Cik 6 1,261 11-25-2014, 10:57 PM
Last Post: Cik
  Cannot load campaign, if there is no doctor? luiges90 2 828 02-25-2014, 01:28 PM
Last Post: ralgith
  Option to load a savegame and load Princess instead of TestBot? Vashnevskaya 4 1,851 03-30-2013, 11:37 AM
Last Post: Netzilla
  Help Please my campaign suddenly won't load waylander 2 1,090 02-16-2012, 03:16 PM
Last Post: Netzilla
  Unable to Load Saved Campaign T.S. Hawk 10 2,491 01-06-2012, 01:40 PM
Last Post: T.S. Hawk
  Unable to bring up a saved campaign in version 1.11 saracen 5 1,554 12-31-2011, 12:24 PM
Last Post: Jayof9s
  Cannot load campaign T.S. Hawk 2 1,285 12-23-2011, 02:14 AM
Last Post: Taharqa
  Unable to save campaign in v0.1.10 Mukaikubo 7 2,066 12-06-2011, 09:18 PM
Last Post: Mukaikubo
  Now I'm getting an NPE when trying to load my campaign from xml. ralgith 1 1,015 09-02-2011, 10:20 AM
Last Post: ralgith

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)