Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cannot load campaign, if there is no doctor?
#1
Using Dylan's newest build, over my old campaign, and this is what I get - and I cannot load the campaign.

And the upload folder is full...

Offending campaign file: http://hksan.net/randomsurname/Alfer Ces.zip

Code:
Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NullPointerException
    at mekhq.gui.CampaignGUI.refreshPatientList(CampaignGUI.java:5239)
    at mekhq.gui.CampaignGUI.initComponents(CampaignGUI.java:671)
    at mekhq.gui.CampaignGUI.<init>(CampaignGUI.java:552)
    at mekhq.MekHQ.showNewView(MekHQ.java:160)
    at mekhq.gui.dialog.DataLoadingDialog$Task.done(DataLoadingDialog.java:221)
    at javax.swing.SwingWorker$5.run(Unknown Source)
    at javax.swing.SwingWorker$DoSubmitAccumulativeRunnable.run(Unknown Source)
    at sun.swing.AccumulativeRunnable.run(Unknown Source)
    at javax.swing.SwingWorker$DoSubmitAccumulativeRunnable.actionPerformed(Unknown Source)
    at javax.swing.Timer.fireActionPerformed(Unknown Source)
    at javax.swing.Timer$DoPostEvent.run(Unknown Source)
    at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(Unknown Source)
    at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source)
    at java.awt.EventQueue.access$200(Unknown Source)
    at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
    at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at java.security.ProtectionDomain$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
    at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
Reply
#2
I am also getting the same Exception in all of my savegames with Dylan's newest Build.
Reply
#3
I'll be uploading a new build either tomorrow or the day after that fixes this. Thanks.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Can't load/save your campaign? Taharqa 159 41,869 06-03-2019, 09:12 AM
Last Post: SilverSword
  campaign won't load after deleting a vehicle (GM mode) Cik 6 1,410 11-25-2014, 10:57 PM
Last Post: Cik
  Option to load a savegame and load Princess instead of TestBot? Vashnevskaya 4 1,934 03-30-2013, 11:37 AM
Last Post: Netzilla
  Help Please my campaign suddenly won't load waylander 2 1,159 02-16-2012, 03:16 PM
Last Post: Netzilla
  Unable to Load Saved Campaign T.S. Hawk 10 2,634 01-06-2012, 01:40 PM
Last Post: T.S. Hawk
  Cannot load campaign T.S. Hawk 2 1,365 12-23-2011, 02:14 AM
Last Post: Taharqa
  Unable to load campaign with v0.1.10 DaddyHolby 14 3,612 12-07-2011, 12:03 AM
Last Post: DaddyHolby
  Now I'm getting an NPE when trying to load my campaign from xml. ralgith 1 1,079 09-02-2011, 10:20 AM
Last Post: ralgith

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)