This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maps not loading
#1
Gday im pretty new to MekHQ, I'm loving it. Unfortunately lately when I run my AtB campaigns after about 3 missions the map fails to load. I move mouse around and it brings up the small instructions windows at the bottom but nothing else. I have restarted new campaigns with different units but always happens. Any ideas about this? I have no custom maps at a all.
Reply
#2
Thanks, I got the email and their is some odd stuff in the log. I'll open a bug report and link it back when it's done.
Reply
#3
(09-04-2019, 10:04 AM)Hammer Wrote: Thanks, I got the email and their is some odd stuff in the log.  I'll open a bug report and link it back when it's done.
Thanks mate
Reply
#4
Here is the bug on the tracker for you to follow. Responses are most likely to be posted their.

https://github.com/MegaMek/megamek/issues/1475
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)