This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Refit/Customize Battle Armor
#1
Should I be able to refit or customize battle armor?
Reply
#2
No.
Reply
#3
Any idea when it might eventually work??  :'(
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Multiple techs on one refit? dgorsman 1 905 06-12-2019, 10:12 PM
Last Post: Hammer
  Couldn't Customize an LTV-4 Hovertank masteraaron74 0 597 03-08-2018, 01:42 AM
Last Post: masteraaron74
  Kobolds, Kage's, Rogue Bears - oh my - Battle Armor and MHQ. Hammer 0 868 02-19-2014, 06:03 PM
Last Post: Hammer
  Battle Armor Weight pheonixstorm 11 3,367 01-29-2014, 08:15 PM
Last Post: pheonixstorm
  How do I Customize a Mech? vettie 14 5,986 09-17-2012, 11:13 AM
Last Post: Jayof9s
  Battle information not transferring to mekhq after the battle saracen 14 5,688 02-15-2012, 09:33 PM
Last Post: saracen
  Can't Refit Mechs superdude 431 19 6,945 02-12-2012, 01:22 PM
Last Post: Wickymagee
  Refit Bug ralgith 7 2,671 01-11-2012, 05:46 PM
Last Post: T.S. Hawk
  Customize with MegaMekLab... ralgith 7 4,033 08-29-2011, 10:30 AM
Last Post: Jayof9s
  Newbie infantry/battle armor question Egonjazz 8 4,147 08-21-2011, 03:43 PM
Last Post: Egonjazz

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)