This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Assigend Tech & Unit Rating Report
#1
I've been building my merc company using the GM Mode to set up my beginning force. I've added 4 mech techs and a mechanic and assigned all 5 to appropriate units. When I look at the Unit Rating Report is shows I need 4 mech techs and 1 mechanic and have 0 available. 

I've assigned them via the personnel tab, no luck.
I've assigned them via the hanger tab, no luck.
I've restarted MekHQ, no luck.
Reply
#2
(03-03-2019, 11:19 AM)rroby Wrote: I've been building my merc company using the GM Mode to set up my beginning force. I've added 4 mech techs and a mechanic and assigned all 5 to appropriate units. When I look at the Unit Rating Report is shows I need 4 mech techs and 1 mechanic and have 0 available. 

I've assigned them via the personnel tab, no luck.
I've assigned them via the hanger tab, no luck.
I've restarted MekHQ, no luck.

I've just tested this on the latest code (unreleased) and noticed it wasn't an issue when I loaded the Unit Rating window rather than viewing it under the Overview tab. The Unit Rating panel in the Overview tab did not appear to update after making various personnel changes, so that needs to change.

After saving and reloading it looked fine in the main tab.

Also: without adding any astechs you get zero credit for your techs. This is by design.

I've added the following bug to track the Unit Rating panels not updating: https://github.com/MegaMek/mekhq/issues/1135
Reply
#3
(03-03-2019, 12:26 PM)watford Wrote: Also: without adding any astechs you get zero credit for your techs. This is by design.
This was the piece I was missing. Thank you.
Also, thank you for submitting the bug report for the Unit Rating panels not updating.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  MekHQ - logs & daily report 984 1 707 11-22-2018, 10:17 PM
Last Post: 984
  Not a Bug Report: Hide and Seek Sidewinder 1 717 12-23-2017, 11:32 PM
Last Post: NickAragua
  Taharqa Dragoon Rating Calculation Arkaris 2 1,881 05-30-2013, 11:33 PM
Last Post: Netzilla
  Tech rating? kuitiitijin 5 2,237 10-11-2012, 07:40 PM
Last Post: Taharqa
  Someone who understands the merc rating system PLEASE!!! pfarland 16 6,380 09-17-2012, 02:09 PM
Last Post: vettie
  Dragoons Rating transport calc Tempest56 2 1,635 09-03-2012, 02:42 PM
Last Post: silmeril
  Dragoons Rating Alain Dumont 4 2,573 03-15-2012, 11:05 AM
Last Post: Tsen Shang
  Bug Report: Replacing the Head on a salvaged mek Sylterix 1 2,573 10-05-2011, 12:40 AM
Last Post: ralgith
  Bug Report TimeKiller 6 3,231 07-08-2011, 10:53 AM
Last Post: TimeKiller

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)